ZLC project - тъй като парите вече не са това, което бяха, започвам да работя без пари

TripAdvisor освобождава една четвърт от служителите си, Booking Holdings Inc, в която влизат Booking.com, Kayak, Priceline, Agoda драстично редуцират рекламния си бюджет, освен това Booking апелират за правителствена помощ. Expedia преживява най-тежкия спад в акциите си от самото си обявяване като публична компания.

Световният туризъм е в тежко положение, картината в България е също много тъжна. Най-засегнати са хотелиерите.

Какво могат да очакват хотелиерите? Подкрепа от OTA (Online Travel Agencies), дето им вземат по 25% комисионни и бавят плащанията колкото си искат? Подкрепа от държавата? Едва ли. Най-добре е да запретнат ръкави и в този период на бездействие да направят нещата, за които все не намират време.

Например да огледат сайта си – дали информацията в него е актуална, дали снимките са актуални и привлекателни, дали сайтът не е изостанал в технологично отношение, дали сайтът предоставя възможност за съвременна комуникация, и още много. Да не говорим за тези най-потърпевши бизнеси като къщите за гости или малките семейни хотели, които още нямат сайтове.

Хотелиерите трябва да привикнат с мисълта, че ще се борят за всеки клиент и че в тази борба те трябва да разполагат с добро технологично въоръжение.

В тази връзка стартирах инициативата ZLC project – Zero Labour Cost или Нулева цена за труд при изработване на сайтове за къщи за гости и малки семейни хотели. При средно претеглена цена за сайт от порядъка на 1200 до 5000 лв., цената от 192 USD, която покрива само задължителния софтуер за изграждането на сайта, изглежда невероятна. Невероятна, но факт. И говоря за пълноценен съвременен сайт, с адаптивен дизайн и контролен административен панел за редакция на съдържанието. Без никакви компромиси.

За повече информация посетете този линк. А ако отделите още минутка за този линк, там ще видите и вече действащи сайтове, създадени по ZLC project. Вашият сайт също може да се нареди там. Освен това всеки сайт, създаден по този проект, се листва в туристическите портали Sunnybeach-bg.com и Hotelbeds.bg.

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Selecta Shop

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
622
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
818
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
373