TripAdvisor освобождава една четвърт от служителите си, Booking Holdings Inc, в която влизат Booking.com, Kayak, Priceline, Agoda драстично редуцират рекламния си бюджет, освен това Booking апелират за правителствена помощ. Expedia преживява най-тежкия спад в акциите си от самото си обявяване като публична компания.

Отговорът, за съжаление, не е никак успокоителен, дори напротив. Принудителното затваряне, предшествано от намаляващ поток гости, определено не вещае нищо добро за малките обекти. Това със сигурност влияе на настроението на собствениците, подкопава желанието им за работа и за планове за бъдещо развитие.

Нашата индустрия беше засегната особено силно и най-дълго от Коронакризата. Без всеобхватен спасителен пакет мисля, че много ресторантьори и хотелиери скоро ще изпаднат в изключително трудна ситуация. Заложени са на карта десетки хиляди работни места.

OTA (Online Travel Agency или Онлайн пътническа агенция) Booking.com, доскоро една от най-печелившите компании в Нидерландия, е помолила за правителствена помощ, тъй като броят на резервациите е спаднал с 15% в сравнение с миналата година, според изданията Volkskrant и Financieele Dagblad.

SelectaShop

Промоции от SelectaShop!

Hotelbeds.bg
WebPortfolio

Сайт Hotelbeds.bg

Сайт Hotelbeds.bg - сайт за хотели в България, за повишаване на дела на директните…
622
Antonov
WebPortfolio

Сайт на адвокат Антонов

Сайт на адвокат Антонов - www.antonov.bg.
818
Honeylifestyle.bg
WebPortfolio

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle

Онлайн магазин за мед и козметика Honeylifestyle.bg. Изграден с OpenCart 3 и шаблон…
373